Med anledning av Corona

”Kära Kavallahusgäst!

Trots att det inte rapporterats något fall av Corona-smitta i Kavalla men med anledning av Corona-virusets spridning i Europa, har vi fattat beslutet att från och med fredagen den 13 mars inte ta emot nya gäster i Kavallahuset fram till den 30 april.

Atheninstitutets beslut är i linje med de andra instituten i både Rom och Istanbul. Beslutet grundas på att vi tillsammans måste hjälpas åt att begränsa virusets spridning och i det läget vill vi ta ett ansvar och inte uppmuntra internationellt resande samt större och mindre sammankomster av det slag vi vanligtvis arrangerar.

Vi erbjuder i första hand er gäster som har bokat i mars/april att flytta er bokning till ett senare datum under 2020 eller till nästa år 2021, och om det inte är ett alternativ så betalas inbetalt hyresbelopp i sin helhet tillbaka.

Det är just nu många frågor kring detta så jag ber er att ha lite tålamod om mitt svar dröjer lite.

Jag kommet att hålla er uppdaterade på när verksamheten åter påbörjas och Kavallahuset öppnar igen för gäster.

Med vänliga hälsningar

Elisabeth Gullberg, intendent”

Besök svenska ambassadens reseinformation för senaste nytt om läget i Grekland https://www.swedenabroad.se/sv/om-utlandet-f%C3%B6r-svenska-medborgare/grekland/reseinformation/ambassadens-reseinformation/