Inför årsmötet 23/4

Årsmöte med Kavallahusets vänner hålls den 23 april kl 18.00. Efter den formella delen av stämman kommer Elisabeth Gullberg berätta om läget i Kavallahuset nu och Göran Söderström berättar historien om hur Kavallahuset blev till.

Eftersom tiderna är som de är hålls mötet på Zoom. Till det krävs en länk och den får ni av Christina Alnevall som sitter i styrelsen. Mejla henne på christina.alnevall@gender.su.se så skickar hon er en länk samma dag som årsmötet äger rum. För att veta hur många som deltar på årsmötet – ju fler, desto bättre – vill vi att ni anmäler er senast den 19 april. Också er anmälan kan ni skicka till Christina Alnevall.

Material inför årsmötet gick ut till alla medlemmar den 24/3. Vi hoppas att ni därmed ska få en fin bild av vår verksamhet. Mejla oss på kavallavannerna@gmail.com om du saknar möteshandlingarna. Ekonomisk rapport och revisorns rapport presenteras under årsmötet.

För att delta på årsmötet måste ni ha betalt er medlemsavgift. Om ni ännu inte hunnit det, eller rentav glömt bort det, så går det bra att sätta in pengarna på swishnummer 1236474845. Det går även bra att betala på föreningens plusgironummer 16 10 56-7. Årsavgiften för 2021 är 150 kr för enskilda medlemmar och för familj 200 kr. Glöm inte ange namn och 2021.

Vi ser fram emot att få träffa er på årsmötet. Varmt välkomna!

Styrelsen